Centre d'estètica

Em dic Sara Buira i tinc una passió: l'estètica. I és en aquest món que desenvolupo la meva activitat professional, concretament en tot allò relacionat amb l'aparença femenina.

Una ungla mal pintada, uns llavis deslluïts o unes cames sense depilar representen un repte.

El meu objectiu és millorar la presentació personal i aconseguir que una dona sigui conscient de les seves vàlues i les pugui transmetre.

Vaig començar al 1982. D'ençà, he anat creixent i formant-me en els diversos àmbits relacionats amb la meva professió participant, de manera regular, en nombrosos cursos, seminaris i jornades d'estudi, que m'han dotat d'uns coneixements tècnics que m'han posicionat en el nivell més alt del món de l'estètica.

La meva actitud vital m'ha portat a participar en un gran entall d'activitats i a implicar-me en projectes socials i culturals de transcendència ciutadana. Destaquen niciatives com "Lleida és moda", videoclips, portades e discs, fires, i -no podia ser d'una altra manera- desfilades de moda.

Aquesta darrera activitat és, segurament, la "nineta dels meus ulls". Diuen que quan tinc una activitat frenètica és quan ho dono tot: és la meva part artística. Maquillar els rostres de les models, revisar el seu posat, tenir cura de tota la presentació, suposen un objectiu difícil i, per tant, un estímul per al treball. Com a bona professional, conservo un petit racó que em permet aquestes concessions a l'originalitat, a la novetat, a la innovació i que em donen vida.

Com a maquilladora, he treballat amb professionals destacats del món de la moda: Sybila, Lidia Delgado, Agata Ruiz de la Prada, Antonio Alvarado, Josep Font, entre altres. I Cares tan conegudes com Maribel Verdú, Neneh cherry, Pilar Bardem, Federico Luppi, o Mercè Sanpietro s'han posat a les seves mans. També confien en mi i en els meu gabinet els professionals de Lleida Televisió, on presto els meus serveis, de manera quotidiana.

Però, és en la tasca diària, al meu centre d'estètica, on la aboco tot el meu bagatge professional. La gran varietat de tractaments facials i corporals, les diverses eràpies són un exemple de la cura que tinc amb les clientes, a les quals ofereixo sempre una relació personalitzada i d'alta qualitat.

Em dic Sara Buira. Soc maquilladora, estilista, esteticista.